Elektrische fietsreparaties

Elektrische fietsreparaties gewoon in Arnemuiden, ideaal!

Een veel gehoorde vraag is: Repareren jullie ook elektrische fietsen? Dat doen we zeker! Bij 95% van de elektrische fietsen kunnen we binnenbanden, buitenbanden, versnellingen etc. repareren. En Bosch systemen kunnen we volledig onderhouden.

Fietsreparatie elektrisch

Bosch E-bike gecertificeerd

Elektrische fietsen met een Bosch motor kunnen wij, dankzij de samenwerking met Bosch, uitlezen. Dit betekent dat we vrijwel alle reparaties aan een elektrische fiets met een Bosch motor kunnen uitvoeren. Originele onderdelen zoals motoren en accu’s kunnen we u dan ook aanbieden. Bosch systemen worden gemonteerd op fietsmerken zoals: Gazelle, Pegasus, Klakhoff, Velo de Ville en andere merken. Neem gerust contact op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Andere elektrische systemen

Op dit moment kunnen we geen elektrische problemen verhelpen van fietsen met een ander elektrische systeem. We kunnen u vaak wel helpen met andere problemen, zoals lekke banden, defecte versnellingen enzovoorts. Aan het elektrische gedeelte kunnen we niets repareren doordat de leveranciers ons geen onderdelen levert en de benodigde software niet ter beschikking stelt. 

Reparatie wiel

Fietsreparaties

Woont u in Nieuwdorp, Lewedorp of Nieuw en Sint Joosland? Of in een van de andere dorpen op Walcheren of Zuid-Beveland? Ook dan staan we graag voor u klaar om uw elektrische fiets te repareren. De ophaalservice is voor u wellicht ideaal. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. 

Elektrische fiets huren
Heeft u gasten en wilt u elektrische fiets huren? Dat kan bij ons. Bekijk dan onze pagina over elektrische fiets verhuur in Arnemuiden.

Maak een afspraak

Snel en eenvoudig een afspraak maken? Whatsapp ons of bel ons. U kunt ook eenvoudig het afspraken formulier invullen. We staan voor u klaar!

Maak een fietsreparatie afspraak

Maak een afspraak voor een reparatie aan uw elektrische fiets

Snel en eenvoudig een afspraak maken? Stuur ons een Whatsapp bericht en ontvang doorgaans binnen een uur antwoord. Of nemen telefonisch contact met ons op. U kunt ook eenvoudig het afspraken formulier invullen.