Fietsverhuur Arnemuiden

Elektrische fiets huren in Arnemuiden

Reserveer makkelijk en snel een elektrische fiets in Arnemuiden. Vanuit Arnemuiden rijdt u een mooie ronde langs het Veerse Meer, langs mooie dijkjes, pittoreske Veere of door het historisch stadscentrum van Middelburg. De E-bike heeft een actieradius van 60 kilometer en brengt u waar u wilt! Wilt u nog verder fietsen? U kunt de oplader meenemen, hiervoor is het noodzakelijk om een fietstas bij te huren. 

De tijden voor de verhuur zijn (ma t/m za):
Ophalen: 08:00 – 09:00
Terugbrengen: 17:00 – 18:00

*De e-bikes op andere momenten ophalen of terugbrengen is mogelijk in overleg. 
Let op! Op zondag is het niet mogelijk om de fietsen op te halen of terug te brengen. Dan zijn wij gesloten.

Fietsverhuur Arnemuiden

Geniet van de Pegasus verhuur fiets

Om er zeker van te zijn dat u een dag heerlijk kunt genieten bieden wij A kwaliteit elektrische fietsen aan. De fietsen zijn uitgerust met de nieuwste technologie en bieden u een enorm fijn rijcomfort. De e-bike (Pegasus Siena) heeft een krachtige, stille Bosch motor. De bediening van het elektrische gedeelte gaat via het scherm of de bedieningsunit aan de linkerzijde van het stuur. Dankzij de krachtige motor waarover de E-bike beschikt rijdt u nagenoeg moeiteloos de Zeeuwse dijkjes op en rijdt u gemakkelijk tegen de Zeeuwse wind in. Dankzij de brede banden en verende voorvork biedt de fiets een uitstekende comfort.

De Magura remmen werken op hydrauliek. Hierdoor kunt u de remkracht goed doseren en hoeft u zelf geen kracht te zetten. Daarnaast beschikt de fiets over een tandriem. Het voordeel hierbij is dat de tandriem stiller is dan een ketting en uw kleding niet vies wordt, aangezien de tandriem vrij is van olie. Geniet van een dagje weg op de e-bike!

Routes

Vanaf het vissersdorp Arnemuiden kunt u diverse kanten op. Zo kunt u richting het Veerse Meer rijden, dit meer ligt op slechts 3,5 kilometer fietsafstand van Arnemuiden af. Dit kunt u combineren met een bezoek het pittoreske stadje Veere. De weg naar Veere toe is een rustige weg waar weinig auto’s rijden. Binnen 6 kilometer staat u in het centrum van Veere waar u meerdere terrasjes, ijssalons en restaurants vindt.

 

Elektrisch fietsreparaties
Wilt u geen fietshuren maar een elektrische fiets repareren? Bekijk dan meer over elektrische fietsreparaties en maak een afspraak!

Maak een afspraak voor een reparatie aan uw elektrische fiets

Snel en eenvoudig een afspraak maken? Stuur ons een Whatsapp bericht en ontvang doorgaans binnen een uur antwoord. Of nemen telefonisch contact met ons op. U kunt ook eenvoudig het afspraken formulier invullen.